✅ Er mogen maximum 10 personen (vanaf 12 jaar) in de bibliotheek, en maximum 3 kinderen (jonger dan 12 jaar) per persoon.

✅ De bezoektijd is beperkt tot 30 minuten.

✅ Lezen, zitten of studeren in de bibliotheek is niet toegestaan. Wij vragen je in de mate van het mogelijke alleen te komen en de boeken niet teveel aan te raken. Zoek thuis op voorhand in de catalogus op welke boeken, dvd’s en cd's je wilt lenen zodat je gericht kan kiezen. Gebruik de publiekspc's enkel indien dit echt nodig is.

✅ Betalingen met cash zijn niet mogelijk. Is je kaartje geblokkeerd? Je kan betalen via een overschrijving. Neem telefonisch of per mail contact op met de bib als je nog vragen hebt.

✅ Boeken terugbrengen kan altijd via onze inleverbox buiten aan de brievenbus of in het Atrium aan de ingang. Je kan je boeken ook zelf inscannen tijdens de openingsuren aan de zelfuitleencomputers. 

✅ Respecteer de afstand tot andere mensen (minstens 1,5 meter) en was voor je bezoek je handen met zeep. In de bibliotheek voorzien we ontsmettingsmiddel om je handen te desinfecteren.

Banner bladwijzer Boekelberg