Studenten

Tieners, jongeren, adolescenten, ketten,...

Ontdek hier wat Boekelberg in petto heeft voor jullie!

koekelberg_public_library_be_017.jpg

foto © MJ Smets / Schulz Benelux  

Studeren in de bib

Wifi

In het hele gebouw is er gratis wifi voor iedereen. Breng je eigen laptop, tablet of gsm mee, kies een leuke zitplaats in de bib of in de lounge en surf onbeperkt op het net.

Study Spaces

Studeren in de bib? Zeker! Tijdens onze openingsuren is de bibliotheek toegankelijk voor studenten. Tijdens de blokperiodes bieden we extra studieruimte aan in het Comeniusgebouw.

Brik

Meer info voor studenten in Brussel? Surf naar de website van Brik, de servicedesk voor studenten.

Aan de slag als...

Vrijwilliger

Wil je ons graag helpen in de bib? Klanten informeren, boeken wegzetten, onze collectie verzorgen... Kom ons helpen tijdens de permanentie en klasbezoekjes! Vul hier het formulier in. Wij nemen contact met je op.

Voorlezer

Hou je van boeken en kinderen? Word dan voorlezer bij de "Boekenbende aan huis". Je gaat tien keer voorlezen bij een kindje thuis dat het wat moeilijker heeft met het Nederlands. Dankzij jou ontdekt een kindje de bib en het plezier van lezen! We organiseren ook voorleesuurtjes in de bib waarbij je ons kan helpen. Vraag meer info aan de balie.

Stage of studentenjob 

Wil je graag stage lopen of een studentenjob doen in Brussel? Klik hier voor meer info. Tip: je kan ook altijd jouw cv en motivatiebrief indienen bij het gemeentebestuur.