Heropening van de bib met aangepast uurrooster

Boekelberg

De bibliotheek van Koekelberg is open met een aangepast uurrooster:

maandag: 14u-18u
woensdag: 12u-16u
vrijdag: 9u-12u en 15u-17u

✅ Er mogen 2 personen / gezinnen per keer binnen, met een maximum van 5 personen in totaal.

✅ De bezoektijd is beperkt tot 30 minuten.

✅ Lezen, zitten of studeren in de bibliotheek is niet toegestaan. Wij vragen je in de mate van het mogelijke alleen te komen en de boeken niet teveel aan te raken. Zoek thuis op voorhand in de catalogus op welke boeken, dvd’s en cd's je wilt lenen zodat je gericht kan kiezen.

✅ Betalingen met cash zijn niet mogelijk. Is je kaartje geblokkeerd? Je kan betalen via een overschrijving. Neem telefonisch of per mail contact op met de bib als je nog vragen hebt.

✅ Boeken terugbrengen kan altijd via onze inleverbox buiten aan de brievenbus. Je kan je boeken ook zelf inscannen tijdens de openingsuren aan de zelfuitleencomputers. Teruggebrachte items worden drie dagen in quarantaine gelegd op een apart rek.

✅ Onze afhaaldienst blijft actief. Je kan dus nog steeds een pakket aanvragen via onze website en dit na afspraak met een bibliotheekmedewerker ophalen aan de bibliotheek. Boekenpakketten afhalen kan enkel buiten de openingsuren. Vul hiervoor het aanvraagformulier in.

✅ Respecteer de afstand tot andere mensen (minsten 1,5 meter) en was voor je bezoek je handen met zeep.