Betaling openstaande bedragen in Boekelberg

Betalingen

Momenteel zijn betalingen met cash niet mogelijk in de bibliotheek.

Is je kaart geblokkeerd door een openstaande boete of een andere kost (boek, dvd of cd kwijt of schade aan een object) in de bibliotheek van Koekelberg? Geen probleem: je kan het bedrag overschrijven naar dit rekeningnummer:

BE87 0910 1131 6794

Opgelet: vermeld heel duidelijk je achternaam, je voornaam, het nummer op je lidkaart van de bib (als je lid bent in Koekelberg begint dit nummer met 2010xxxxxxxx)en de vermelding “Bibliotheek Koekelberg”. Als je als leerling of leerkracht betaalt voor een verloren klasboek, vermeld dan je voor- en achternaam en je school en klas.

Boetes in andere Brusselse bibliotheken kan je niet bij ons betalen! Daarvoor dien je contact op te nemen met de bibliotheek waar dit bedrag openstaat. Bekijk met hen de mogelijkheden om te betalen. Contacteer bij twijfel altijd eerst een bibliotheekmedewerker.

TIP: breng de bib op de hoogte van je betaling via bibliotheek@koekelberg.brussels, via telefoon op 02.411.08.65 of aan de balie. Zo kunnen we nagaan of de betaling in orde is (dit kan enkele dagen duren – je kaart wordt pas gedeblokkeerd zodra wij een officiële bevestiging hebben van het gemeentebestuur)

TIP: doe aparte overschrijvingen voor elk apart lid van de bibliotheek