Strip
Nederlands

In het hoofd van Sociaal incapabele Michiel

Tom Borremans (auteur)
+1
In het hoofd van Sociaal incapabele Michiel
×
In het hoofd van Sociaal incapabele Michiel In het hoofd van Sociaal incapabele Michiel

In het hoofd van Sociaal incapabele Michiel

Genre:
Goeiedag en alsook hallo! Omdat niemand ernaar vroeg heb ik mijn meest genitale euh geniale hersenspinsels van de afgelopen jaren verzameld. Ik zou zeggen wees welkom in mijn hoofd en hou je Crocs gerust aan!
Titel
In het hoofd van Sociaal incapabele Michiel
Auteur
Tom Borremans
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2020
182 p. : ill.
ISBN
9789463932868 (hardback)

Over Tom Borremans

Tom Borremans (1986) is een Belgische animator die bekend is om het personage Sociaal Incapabele Michiel, een animatiereeks die sinds 2015 dagelijks wordt opgevoerd in het televisieprogramma De Ideale Wereld.

Biografie

Na zijn humaniora studeerde Borremans scheikunde, een studie die hij stopzette in het derde jaar. Na een jaar archeologie te hebben gestudeerd, begon hij tot slot in 2009 te studeren aan de Karel De Grote-Hogeschool in Antwerpen waar hij in 2013 de graad behaalde van master Beeldende Kunsten.

Borremans stelt dat hij opkijkt naar Jeroom Snelders, David Shrigley en de animatiereeks The Ren & Stimpy Show.

Toen Borremans tijdens zijn afstudeerjaar een onderzoeksvraag moest opstellen, ontstond langzaam aan het personage "Rare Mark", dat later zou uitgroeien tot Sociaal Incapabele Michiel. Tijdens de mastertentoonstelling bestond z'n opstelling uit een kapotte partytent, vuile terrasstoelen,…Lees verder op Wikipedia