Cd

Everything hits at once : the best of Spoon

Spoon (uitvoerder)
+1
Everything hits at once : the best of Spoon
×
Everything hits at once : the best of Spoon Everything hits at once : the best of Spoon

Everything hits at once : the best of Spoon

Spoon (uitvoerder)
Titel
Everything hits at once : the best of Spoon
Uitvoerder
Spoon
Uitgever
Matador, 2019
1 cd
Speelduur
00:45:39
EAN
0191401147125
CDR
JK240131

Over Spoon

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Jkorn91

Spoon is een Amerikaanse indierockband uit Austin, Texas. De groep bestaat uit zanger/gitarist Britt Daniel, Jim Eno (drums), Rob Pope (bas), Eric Harvey (keyboards, gitaar, percussie) en Alex Fischel (keyboards, gitaar).

De groep werd in 1994 opgericht door Daniel en Eno. De naam van de band is een eerbetoon aan de Duitse avant-gardegroep Can uit de jaren zeventig, die in 1972 een hit had met het nummer Spoon.

Discografie

Albums

  • Telephono (1996, Matador)
  • A Series of Sneaks (1998, Elektra)
  • Girls Can Tell (2001, Merge)
  • Kill the Moonlight (2002, Merge)
  • Gimme Fiction (2005, Merge)
  • Ga Ga Ga Ga Ga (2007, Merge)
  • Transference (2010, Merge)
  • They Want My Soul (2014, Loma Vista Recordings)
  • Hot Thoughts (2017)

Lees verder op Wikipedia