Strip
Nederlands

Prince op het witte paard

Robbert Damen (auteur)

Prince op het witte paard

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Prinses Simone, de kroonprinses van Eenderland, is misschien wel een beetje verliefd op een Prins genaamd Prince. In zeven vrolijke verhalen maakt ze van alles mee, ze gaan over o.a. school en vriendschappen en verliefdheid. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Prince op het witte paard
Auteur
Robbert Damen
Taal
Nederlands
Uitgever
Leens: Uitgeverij Personalia, 2020
37 p. : ill.
ISBN
9789492840752 (paperback)

Besprekingen

Prinses Simone, de kroonprinses van Eenderland, is misschien wel een beetje verliefd op een Prins genaamd Prince. In zeven vrolijke avonturen krijgt ze bezoek van Prins Abdullah, probeert haar moeder haar te overtuigen om de mode te dragen die de koningin zelf ontworpen heeft, en neemt Simone haar beste schoolvriendin Ché mee op vakantie. Humor, fantasie en een tikkeltje romantiek in deze korte ballonstrip verhaaltjes vol herkenbare tienerperikelen zoals verliefd zijn, school en vriendschappen. En dat alles in een jasje van modern gemixt met fantasie. Zo is er een verhaal over vloggen en heeft Simone last van de paparazzi. Striptekenaar en scenarist Robbert Damen is o.a. bekend van de strip 'Noortje' en zijn publicaties in de Eppo en de Donald Duck. De verhalen van Prinses Simone verschijnen wekelijks in tienermeidenblad 'Tina'. Dit is het tweede deel in de reeks 'Prinses Simone', na ‘Een doodgewone prinses’* (2019), en prima losstaand te lezen. De verhalen tellen elk vijf pagina’s, z…Lees verder

Over Robbert Damen

Robbert Damen (Noordwijkerhout, 1971) is een Nederlandse illustrator. Sinds 1998 werkt hij zelfstandig en illustreert hij voor onder meer de Taptoe, Eppo en Donald Duck. Ook maakt hij illustraties voor kinderboeken en samenleesboeken en werkt hij voor diverse educatieve uitgeverijen.

Externe link

  • Blog van Robbert Damen