Wanneer twee homoseksuele mannen elkaar ontmoeten slaat de liefde toe.
Extra onderwerp
LGBTQIA+
Titel
Bros / directed by Nicholas Stoller ; written by Billy Eichner & Nicholas Stoller
Regisseur
Nicholas Stoller
Acteur
Billy Eichner Luke MacFarlane
Taal
Engels
Uitgever
Universal, © 2022
1 dvd-video
Oorspr. opname
2022
Speelduur
111 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083256173

Besprekingen

De eerste romantische komedie van een grote studio over twee gay mannen die misschien, mogelijk, waarschijnlijk, naar de liefde struikelen. Misschien. Ze hebben het allebei erg druk. Van het woeste komische brein van Billy Eichner (Billy on the Street, 2019's The Lion King) en de hitsige genialiteit van filmmakers Nicholas Stoller (de Neighbors films) en Judd Apatow (Trainwreck, The Big Sick), komt Bros, een slimme, zwijmelende en oprechte komedie over hoe moeilijk het is om een ander aanvaardbaar mens te vinden om mee door het leven te gaan. Met in de hoofdrol Billy Eichner, de eerste openlijke homoseksuele man die meeschrijft aan en de hoofdrol speelt in zijn eigen grote studiofilm in zijn eigen grote studiofilm en met een volledig LGBTQ+ hoofdcast, waaronder Luke Macfarlane, Ts Madison, Monica Raymund, Guillermo Díaz, Guy Branum en Amanda Bearse. IMDb score: 6/10.

Over Nicholas Stoller

Nicholas Stoller (Londen, 19 maart 1976) is een Brits-Amerikaans filmregisseur en scenarioschrijver. Stoller verwierf bekendheid als de regisseur van de komedie Forgetting Sarah Marshall en de sequel Get Him to the Greek.

Hij is de scenarist van Yes Man uit 2008. Hij schreef samen met Jason Segel het scenario voor The Muppets uit 2011, en samen met regisseur James Bobin het scenario voor de vervolgfilm Muppets Most Wanted uit 2014.

Samen met Jason Segel schreef hij ook het script voor The Five-Year Engagement, een film die hij vervolgens ook regisseerde en waarin Segel de hoofdrol op zich nam. In respectievelijk 2014 en 2016 was hij de regisseur van Bad Neighbours en Bad Neighbours 2: Sorosity Rising.

Filmografie

als regisseur