Boek
Nederlands

Het Avery Shaw-experiment

Kelly Oram (auteur), Lia Belt (vertaler)
+1
Het Avery Shaw-experiment
×
Het Avery Shaw-experiment Het Avery Shaw-experiment
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Avery (16) is al jaren verliefd op haar beste vriend Aiden. Als hij opbiecht dat hij een vriendin heeft, besluit ze te onderzoeken of de zeven stadia van rouwverwerking ook gelden voor liefdesverdriet. Daarbij krijgt ze hulp van Aidens knappe oudere broer Grayson… Vanaf ca. 15 jaar.
Extra onderwerp
Liefdesverhalen (jeugd)
Titel
Het Avery Shaw-experiment
Auteur
Kelly Oram
Vertaler
Lia Belt
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The Avery Shaw Experiment
Uitgever
Utrecht: Uitgeverij De Fontein Jeugd, © 2022
189 p.
ISBN
9789026161049 (paperback)

Besprekingen

Een vermakelijk en romantisch young adult-verhaal over liefde, verliefdheid en rouwverwerking. Avery Shaw (16) is al jaren verliefd op haar beste vriend Aiden. Wanneer Aiden op een dag opbiecht dat hij een vriendin heeft, is Avery in shock.
 Om over haar gebroken hart heen te komen, besluit ze voor een schoolproject te onderzoeken of de zeven stadia van rouw ook gelden voor liefdesverdriet. Maar met wie moet ze dit experiment doen, nu Aiden niet meer wil samenwerken? Gelukkig is daar Aidens oudere broer Grayson. Ineens lijkt deze irritant knappe player dé oplossing voor haar problemen... Of beginnen die nu pas echt? 'Het Avery Shaw-experiment’ is vanuit de ik-persoon geschreven in een vlotte, humoristische stijl die uitnodigt het boek in één ruk uit te lezen. Kelly Oram (1981) is een Amerikaanse schrijfster van young adult en new adult-romans. Voor alle tieners die worstelen met de liefde en wel een beetje lucht kunnen gebruiken, vanaf ca. 15 jaar.