E-boek
Nederlands
‘Zij was alles wat ik niet was, en ik was alle dingen die zij niet was. Haar hand paste perfect in de mijne.’ De Hartes en de Golds zijn buren, maar bovenal bevriend. Als bij de ene familie een zoon en bij de andere familie een dochter wordt geboren, zijn grappen over het aanstaande huwelijk van die twee dan ook niet van de lucht. En wanneer er jaren later daadwerkelijk een relatie tussen Emily e
Onderwerp
Tragische liefde
Titel
De ultieme belofte
Auteur
Jodi Picoult
Vertaler
Sophie Brinkman
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The pact
Editie
1
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: HarperCollins Holland, 2015
ISBN
9789402750102
CloudLibrary
3tk6yz9

Over Jodi Picoult

Jodi Lynn Picoult (New York, 19 mei 1966) is een Amerikaanse schrijfster.

Picoult is geboren in een niet-religieuze Joodse familie die naar New Hampshire verhuisde toen zij dertien was. Zij studeerde aan de Princeton-universiteit. Picoult schrijft romans en ook scenario's voor film en televisie. Van haar werk zijn volgens haar eigen website wereldwijd 40 miljoen exemplaren verkocht.

Bibliografie

  • Songs of the Humpback Whale (1992)
  • Harvesting the Heart (1993)
  • Picture Perfect (1995), Verloren in de stilte
  • Mercy (1996) De mantel der liefde
  • The Pact (1998), Het verbond - een liefdesgeschiedenis, in 2015 uitgebracht als De ultieme belofte
  • Keeping Faith (1999)
  • Plain Truth (2000), Strijd met de waarheid
  • Salem Falls (2001)
  • Perfect Match (2002), De klein…Lees verder op Wikipedia