Dvd
Engels

Secret headquarters

Henry Joost (regisseur), Axel Schulman (regisseur), Owen Wilson (acteur)
Bij toeval ontdekt Charlie dat onder het huis het superheldenkwartier van "De Guard' is gevestigd. Maar wie is 'De Guard'? En lukt het om het hoofdkwartier te verdedigen als het wordt aangevallen door slechteriken? Vanaf ca. 10 jaar.
Onderwerp
Superhelden
Titel
Secret headquarters
Regisseur
Henry Joost Axel Schulman
Acteur
Owen Wilson
Taal
Engels
Uitgever
Paramount Pictures, 2022
1 dvd-video
Oorspr. opname
2022
Speelduur
99 min.
Aantekening
Talen: Engels, Frans Audiodescriptie: Engels Ondertiteling: Engels, Engels voor doven en slechthorenden, Nederlands, Frans
EAN
8719372016183

Besprekingen

In deze superheldencomedy ontdekt Charlie Kibcaid dat zich onder zijn huis het superheldenhoofdkwartier van 'De Guard' bevindt. Samen met zijn vrienden gaat hij enthousiast op onderzoek uit in de geheime basis en dan blijkt dat deze machtige superheld niemand minder dan Charlies vader is. Als de plek wordt aangevallen door een team van slechteriken verandert Charlies droom in een nachtmerrie. Om het hoofdkwartier te verdedigen en de indringers te verslaan, moeten de kids hun krachten bundelen. Lukt het ze Charlies superheldenvader te helpen? Secret Headquarters draait om vriendschap en moed en belooft een doldwaze en spannende rit voor het hele gezin! IMDb score: 5/10. Vanaf ca. 10 jaar.