Strip
Nederlands

Dylan Haegens stripboek #2

Dylan Haegens (auteur), Marit Brugman (scenarist), Rick Vermeulen (auteur)
+1
Dylan Haegens stripboek #2
×
Dylan Haegens stripboek #2 Dylan Haegens stripboek #2
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Eindelijk: een tweede stripboek van Dylan Haegens en zijn team! Met weer heel veel grappige strips voor alle fans van Dylan, Marit, Teun en Rick. Net als bij het eerste stripboek beloven we je dat je regelmatig in een deuk zal liggen!
Titel
Dylan Haegens stripboek #2
Auteur
Dylan Haegens Rick Vermeulen
Scenarist
Marit Brugman 1990-
Illustrator
Shanna Koudijs Jenny Caris Pieter Rongen Lizette Van der Waal Jaimie Giesbeers
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Moon, © 2020
56 p. : ill.
ISBN
9789048845095 (paperback)

Over Dylan Haegens

Dylan Haegens (Venray, 23 oktober 1992) is een Nederlands youtuber, acteur en ondernemer.

YouTube

In 2010 begon zijn carrière op YouTube terwijl hij nog bij zijn ouders in Venray woonde. Als kind was hij lid van amateurtoneelclub Paljas in Horst en zat hij op musicalles in Venray. Na de middelbare school volgde hij een acteursopleiding in Nijmegen. Haegens volgde de mbo-opleiding artiest en cultureel ondernemer.

Zijn eerste filmpjes maakte hij toen hij een jaar of twaalf was met de camera van zijn opa, inmiddels heeft hij meer dan een miljoen vaste volgers op YouTube. Zijn eerste filmpje was een parodie op een televisiekanaal. Hij nam de video op met zijn vriend Teun Peters. In de video's die hij maakte onder de naam Dutchvlogs had Dylan Haegens vaak een zonnebril op, omdat hij liever niet herkend wilde worden. De filmpjes van Haegens zijn bedoeld voor de doelgroep 12 tot 21 jaar. In zijn video's worden aansprek…Lees verder op Wikipedia