Aanvraag bibliotheekmaterialen

Kijk eerst in de catalogus of de aanvraagde titels aanwezig zijn in de bibliotheek. Materiaal dat niet aanwezig is, kan niet aangevraagd worden! 

Lenen kan enkel indien je een geldig lidmaatschap hebt in een Brusselse bibliotheek. Heb je hulp nodig bij je aanvraag? Duid dit aan in het formulier.

Een bibliotheekmedewerker neemt zo snel mogelijk contact op via e-mail of telefoon om een afspraak te maken voor het afhalen van je pakket. Afhalen kan enkel op weekdagen tussen 9u en 16u. Neem bij het afhalen de maatregels omtrent sociale afstand (1,5 meter) in acht voor de veiligheid van jezelf en onze medewerker. Volg de markeren in het gebouw. Breng zelf een tas mee om de boeken in te steken. 

We raden je aan om meteen genoeg bibliotheekmateriaal (maximum 15 per kaart) aan te vragen. 

De bibliotheek is momenteel open met een aangepast uurrooster op maandag (14-18u), woensdag (12-16u) en vrijdag (9-12u en 15-17u). Vul enkel het aanvraagformulier in indien je niet kan langskomen tijdens onze openingsuren. 

 

Inschrijvingsformulier
Kijk hier in onze catalogus of het materiaal aanwezig is in de bib
Heb je hulp nodig bij de keuze van je bibliotheekmateriaal? Zo ja, dan neemt de bib contact op met jou via e-mail of telefoon om je pakket verder samen te stellen
Ik wil gecontacteerd worden via