Activiteiten en meer

Door de huidige veiligheidsmaatregelen kunnen we geen groepen of klassen ontvangen in de bibliotheek. Je kan langskomen op afspraak.

Hieronder vind je normaalgezien een overzicht van allerlei activiteiten per leeftijd in de bibliotheek, in en rond Comenius en in De Platoo.

Zoek je meer? Op UIT-agenda vind je een overzicht van het volledige cultuur- en sportprogramma in Koekelberg. Ook op de Brede School website van Koekelberg en Sint-Jans-Molenbeek vind je een uitgebreid aanbod voor kinderen.

Boekenmarkt

Online boekenmarkt

De bib verkoopt haar afgevoerde boeken, strips, cd's, dvd's en bladmuziek!... Maak een selectie uit de lijst, stuur ons de titels door en wij leggen het pakketje voor je klaar. 

Feestpakketje

Jeugdboekenmaand

Lezen is een feest! Haal je verrassingspakketje in de bib en ontdek de nieuwste én de tofste boekentitels, speciaal voor de Jeugdboekenmaand. Wij zetten alvast ons feesthoedje op...

Foto Expo

Expo "Voorlezen komt voor lezen"

Hoe ga je op stap met jonge kinderen in de boeiende wereld van beelden en verhalen? Tijdens deze interactieve tentoonstelling leer je aan de slag te gaan en je eigen vertelkunst aan te scherpen. Niet te missen! 

Taalatelier - WACHTLIJST

Creatief zijn, plezier maken én Nederlands leren? Dat kan in ons taalatelier voor kleuters.

Het taalatelier is bedoeld voor kleuters uit de 2e en 3e kleuterklas die schoollopen in het Koekelbergs onderwijs of in Koekelberg wonen en naar een Nederlandstalige school gaan.

Meer info