Nieuws

Op woensdag 7 december om 14u30 brengen drie gekke, muzikale pieten een leuke show! Maak kennis met Piet Snot en schoorsteenpiet. Daarna genieten we samen van een heerlijk drankje. En wie weet... brengt Sinterklaas nog wel een verrassingsbezoekje aan de bibliotheek voor hij weer naar Spanje vertrekt! De show is gratis. Graag inschrijven op koekelberg@bibliotheek.be of via telefoon. Tot dan!

De bibliotheek van Koekelberg zoekt vrijwilligers. Wil jij graag helpen in jouw splinternieuwe bibliotheek? Wij zoeken verschillende personen om ons te versterken bij volgende taken: onthaal en klantenbegeleiding in de bibliotheek, boekverzorging, boekenpakketten leveren en meehelpen tijdens activiteiten of evenementen. Vul hier  onze enquête in. Wij nemen daarna contact met jou op voor een persoonlijk gesprek. Opgelet: vrijwilligerswerk is onbezoldigd.

Het College van burgemeester en schepenen van Koekelberg, de schepen van Nederlandse Cultuur, nodigen u op maandag 9 juli van harte uit op het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Afspraak om 20u in het Stepmanhuis, Leopold II-laan 250 in Koekelberg. Antje De Boeck en Rony Verbiest verzorgen het artistiek programma 'Boon', geïnspireerd op het boek "Mijn kleine oorlog" van Louis Paul Boon. Dit evenement is gratis, inschrijven verplicht op 02 411 08 65 of bibliotheek@koekelberg.brussels.

Op donderdag 27 september opent de nieuwe bibliotheek van Koekelberg in de Dapperenstraat 20. Het College van burgemeester en schepenen en de schepen van Nederlandse Cultuur nodigen u van harte uit vanaf 17u. Opgelet: de bibliotheek zal die dag nog niet haar volledige dienstverlening kunnen aanbieden. Waar? Dapperenstraat 20 - 1081 Koekelberg. Info: 02 411 08 65 / bibliotheek@koekelberg.brussels

Ah, zomer – wat is het leven toch vurrukkulluk! Tijd om te lezen, aan zee met de ellebogen in het zand of op een rustig leesplekje in de hoofdstad.